БАЛАЛАР ЖӘНЕ МЕКТЕП ОҚУШЫЛАР ТАҒАМЫН ЖАСАУДАҒЫ МЕДИЦИНАЛЫҚ-БИОЛОГИЯЛЫҚ ӘДІСТЕР

АЛЛИЯРОВА, С. Т. (2013) БАЛАЛАР ЖӘНЕ МЕКТЕП ОҚУШЫЛАР ТАҒАМЫН ЖАСАУДАҒЫ МЕДИЦИНАЛЫҚ-БИОЛОГИЯЛЫҚ ӘДІСТЕР. Научно-практический журнал “Вестник КазНМУ” (3). ISSN 9965-01-300-4

[img]
Preview
Text
БАЛАЛАР ЖӘНЕ МЕКТЕП ОҚУШЫЛАР ТАҒАМЫН ЖАСАУДАҒЫ МЕДИЦИНАЛЫҚ-БИОЛОГИЯЛЫҚ ӘДІСТЕР.pdf

Download (546kB) | Preview
Official URL: http://kaznmu.kz/press/

Abstract

Берілген мақалада балалар және мектеп оқушылар тағамын жасаудағы медициналық –биологиялық әдістер қолдану арқылы ашытылған сүт өнімдері негізін қолдану.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: ашытылған сүт өнімдері, медико-биологиялық әдістер, микробиологиялық, физикалық-химиялық және клиникалық-зертханалық әдістер.
Subjects: R Medicine > RA Public aspects of medicine > RA0421 Public health. Hygiene. Preventive Medicine
Divisions: Научно-практический журнал "Вестник КазНМУ" > Выпуск №2 2013 год
Depositing User: Mr Press KazNMU
Date Deposited: 17 Apr 2013 03:54
Last Modified: 17 Apr 2013 03:54
URI: http://repository.kaznmu.kz/id/eprint/261

Actions (login required)

View Item View Item